Rreth nesh

  E themeluar në Maj të vitit 2009 , “Idea 2 Group” është kompani  e njohur në rrjetin e kompanive të marketingut dhe eventeve (reklamave, identitetit të markës dhe dizenjimit). Me eksperiencë në fushën e marketingut dhe promocionit, “Idea 2 Group” ofron promovim...
Lexo më Shumë

Shërbimet tona

Që nga viti 2009 , ekipet tona të punës kanë fituar përvojë të konsiderueshme dhe ekspertizë në fushat e marketingut dhe eventeve. Së bashku me klientët tanë, ne gjithmonë kërkojmë zgjidhje më efektive për produktet dhe shërbimet e tyre , komunikimin e vlerave të tyre...
Lexo më Shumë

Përse ne?

  Çdo gje për suksesin e biznesit tuaj (marketingun) vetëm nga njё burim. Zgjidhje kreative e inovative me kosto efektive pёr ta pёrmirёsuar marzhet e fitimit. Njё pamje e freskёt pёr biznesin tuaj pa shpenzime shtesё. Kёshilla tё bazuara ne nje kompani qё synon të...
Lexo më Shumë

Eksperienca

Idea 2 Group kombinon strategjine marketing ,të menduarin kreativ dhe realizimin e synimeve. Disa nga fushatat marketing e eventeve të zhvilluara prej nesh : Shqiperia Dhuron Panairi “Bukuri dhe Shendet” Marketing ,hartim , zbatim projektesh dhe organizim eventesh për...
Lexo më Shumë

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Eksperienca

Eksperienca

Idea 2 Group kombinon strategjine marketing ,të menduarin kreativ dhe realizimin e synimeve. Disa nga fushatat marketing e eventeve të zhvilluara prej nesh : Shqiperia Dhuron Panairi “Bukuri dhe Shendet” Marketing ,hartim , zbatim projektesh dhe organizim eventesh për...

Shërbimet tona

Shërbimet tona

Që nga viti 2009 , ekipet tona të punës kanë fituar përvojë të konsiderueshme dhe ekspertizë në fushat e marketingut dhe eventeve. Së bashku me klientët tanë, ne gjithmonë kërkojmë zgjidhje më efektive për produktet dhe shërbimet e tyre , komunikimin e vlerave të tyre...

Përse ne?

Përse ne?

  Çdo gje për suksesin e biznesit tuaj (marketingun) vetëm nga njё burim. Zgjidhje kreative e inovative me kosto efektive pёr ta pёrmirёsuar marzhet e fitimit. Njё pamje e freskёt pёr biznesin tuaj pa shpenzime shtesё. Kёshilla tё bazuara ne nje kompani qё synon të...